FRUKOSTSEMINARIE: ”Hur vet jag att personen jag intervjuar inte är en industrispion eller är involverad i organiserad brottslighet?”

Välkommen på frukostseminarie där vi på Scandinavian Recruitment Intelligence tillsammans med CareerBuilder.se resonerar kring säkerhetsaspekter och risker i rekryteringsprocesser – och hur man kan rekrytera tryggare och säkrare med hjälp av bakgrundskontroller av kandidater.

Pierre djupdyker i frågor som, hur man säkerställer att personen man väljer att anställa inte sysslar med organiserad brottslighet, är industrispion, har kopplingar till icke-demokratiska grupper eller kränker kvinnor på nätet på nätterna?

Denna morgon har vi även med oss Tobias Löfgren, medgrundare av executive search-bolaget Burro Advisors, som berättar varför de valt att inkludera bakgrundskontroller i sina rekryteringsprocesser och hur detta hjälper dem att säkerställa trygga leveranser till kunder.

När?
Den 18 januari. Frukost serveras från kl. 07.45 och seminariet startar kl. 08.15.

Var?
Hotell Scandic Anglais, Stockholm.

För vem?
Detta seminarie passar perfekt för dig som är HR-chef, rekryteringsansvarig, konsultchef eller säkerhetsansvarig eller liknande.

Boka din plats:
Klicka här för att boka din plats