Referenskunder

Nedan finner ni ett axplock av alla de nöjda kunder som använder våra tjänster. Nedan får ni en inblick i vilken typ av bolag som använder våra tjänster och hur de uppfattar våra tjänster.

Poolia

”Det kändes naturligt att börja samarbeta med SR Intelligence då de erbjöd den heltäckande tjänsteportfölj vi sökte för att möta våra kunders varierande behov. Alla kontroller och kommunikation hanteras i en modern webbaserad kundportal som är GDPR-anpassad och värnar om kandidatens integritet vilket motsvarar den kvalitet som Poolia eftersöker hos en leverantör. SR Intelligence har på ett bra sätt stöttat verksamheten i arbetet med bakgrundskontroller och även varit rådgivande kring såväl strategiskt som operativt säkerhetsarbete.

Sammanfattningsvis så samarbetar vi med SRI för att skapa säkra och trygga rekryteringar för våra kunder och kandidater”

Fredrik Mohlin, Försäljningsdirektör Poolia

Experis

”Det vi eftersökte hos en leverantör av bakgrundskontroller var ett bolag som låg i framkant när det gäller system och GDPR. SR Intelligence uppfyllde båda dessa punkter genom sin webbaserade kundportal vari vi digitalt hanterar kommunikation och samtyckesprocesser, och som även har en hög säkerhetsklassning och kryptering. SR Intelligence tjänsteutbud täcker de behov våra kunder har och då de dessutom har mångårig erfarenhet av såväl rekrytering som strategiskt och operativt säkerhetsarbete föll sig valet naturligt för oss.”

Helen Remnås, Head of Perm Business, Experis

Careerbuilder.se

”Vi har använt SR Intelligence vid flera tillfällen då vi rekryterat bland annat kundtjänstmedarbetare, säljare och CFO. Vi är mycket nöjda med både ett professionellt bemötande, tidsmässiga punktligheten och själva bakgrundskontrollen.”

Bedir Yasit – Finance Manager CareerBuilder Nordic AB

BURRO ADVISORS

”Burro Advisors är ett bolag och en samarbetspartner med fokus på kvalitet och hög grad av rådgivning i våra tjänster. När vi verifierar en kandidats lämplighet i ett Executive Search uppdrag eller i en Second Opinion är vi alltid noggranna och vill utvärdera så många beslutspunkter som möjligt. SR Intelligence kompletterar oss på ett bra sätt och höjer ytterligare kvaliteten i vårt beslutsunderlag och skapar därmed värde för våra kunder. De är en bra samarbetspartner som strävar efter effektivitet, innovation och en bra kandidatupplevelse utan att tumma på kvalitet”

Tobias Löfgren – Partner Burro Advisors AB

Matsmart

”Matsmart har under lång tid varit i en expansiv fas där behovet av duktiga medarbetare varit stort. Att arbeta tillsammans med SR Intelligence som partner vid alla nyrekryteringar har varit både effektivt och träffsäkert vilket har varit en trygghet i rekryteringsprocessen.”

Karl Andersson – Co-founder Matsmart in Scandinavia AB

Galderma

Galderma ingår i Nestlé-koncernen. Vår verksamhet innebär världsledande forskning, utveckling och tillverkning inom Bio- & Life-science men också inom andra områden. Vi bedriver inom denna verksamhet ett aktivt och systematiskt säkerhetsarbete. Vi är, för att upprätthålla detta arbete på ett effektivt sätt, beroende av kompetenta samarbetspartners. Dessa tillför vår organisation olika nödvändiga förmågor och resurser. Vi valde att samarbeta med SRI för att de är kompetenta, tillgängliga och moderna. De ligger långt fram avseende en digital och säker it-lösning samt har en bra kontroll över data. De har väl utvecklade kompetenser och adderar skarpa och kvalitativa värden för oss. Deras servicenivå och responstid är hög och snabb. De är flexibla och lyssnar och agerar på våra behov. Sammantaget är Galderma mycket nöjda med samarbetet och rekommenderar SRI som partner och leverantör.”

Victor Thörn – Security Team Leader Galderma