SR Intelligence integrerar sitt digitala system för bakgrundskontroller i Zerolimes rekryteringsverktyg

SR Intelligence - Zerolime

Tillsammans med vår partner Zerolime kan vi nu erbjuda en integrerad funktionalitet vilket gör att Zerolimes kunder kan beställa bakgrundskontroller direkt i rekryteringsverktyget. Detta innebär att användaren av Zerolime inte behöver lämna systemet för att beställa en bakgrundskontroll, det enda som krävs är metadata kring den kontrollerade. Samtliga kontrollnivåer går att beställa; det vill säga allt från Screen till Executivenivå. Rapporten kommer levereras i SR Intelligence system och innehåller samma analys samt R.I.S.C. värde på Specialist och Executivenivå. Detta skapar trygga flöden i Zerolime samtidigt som kandidaternas insyn, integritet och samtyckesprocess fortsätter hanteras i S R Intelligence krypterade system.

”Zerolime har varit pionjärer på rekryteringsverktygsmarknaden och integrerat smarta lösningar. De var tidigt ute med integrerade videointervjuer och nu först ut med integrerade bakgrundskontroller. Detta känns naturligtvis extra spännande när Zerolime under föregående år förvärvade Ebemanning och nu erbjuder ett komplett systemstöd för bemanningsbranschen” säger Johan Hasslert, partner på S R Intelligence.

”Det känns fantastiskt kul att nu kunna erbjuda våra kunder en mycket snabb och helt integrerad lösning för bakgrundskontroll” säger Mats Wernheim, VD & Grundare på ZeroLime

Vi kommer premiärvisa lösningen under ett frukostseminarie den 22 maj.O

OM S R Intelligence
S R Intelligence är ett konsultbolag specialiserade på risk och säkerhetsrådgivning. Med erfarenheter från Polismyndigheten, Försvarsmakten och rekryteringsbranschen arbetar de med bakgrundskontroller, säkerhetsprövningsintervjuer, digital referenstagning och riskbedömning. Bolaget har sitt säte i Stockholm och samarbetspartners i EMEA & Nordamerika.

OM Zerolime
ZeroLime erbjuder helt molnbaserade systemstöd inom både rekrytering och bemanning. Vi satsar för framtiden med utveckling av fler tjänster och vi fortsätter på spåret att vara ett öppet alternativ där man som kund kan välja vilka andra system/appar/tjänster man vill integrera i sin systemlösning. ZeroLime har moderna och automatiserade integrationer mot marknadens olika lön- och ekonomisystem för korrekta löner till anställda och rätt fakturor till kunder.
Våra systemlösningar används av ca 50 företag fördelat på ca 800 användare, tusentals konsulter som tidrapporterar via mobilen och drygt en miljon kandidater.